Meedoen

Deelnemers van Voedlink kunnen via de voko producten bestellen. Op dit moment wordt er maandelijks  een bestelling van houdbare zaken gedaan. Tijdens de afhaaldagen, kunnen de bestellingen worden opgehaald. De bestellingen lopen via internet. Van elke bestelling ontvang je een betalingsoverzicht.

IMG_3385voedlink6 2500De voedselcoöperatie wordt volledig door de leden gerund. Een aantal mensen heeft de verantwoordelijkheid voor de bestellingen op zich genomen, anderen controleren de betalingen, werken mee aan de website of organiseren activiteiten. Om en om nemen we de organisatie van de afhaaldagen voor onze rekening. Alleen op deze manier is het mogelijk om de bestellingen via de voko betaalbaar te houden.

Via Voedlink betaal je voor alle producten de inkoopprijs plus een opslag van 5% voor breuk en verlies.

Daarnaast betaal je eenmalig lidmaatschap van de voko: 10 euro voor individuen, 20 euro voor stellen en gezinnen (2 of meer personen), 25 euro voor organisaties en (grotere) woongroepen. Deze bijdragen worden gebruikt om de vaste lasten te betalen en voor het organiseren van de activiteiten.
Bewoners en gebruikers van het WG stellen hun gemeenschappelijke huiskamer ter beschikking aan Voedlink en hoeven geen lidmaatsschapsgeld te betalen.

Meedoen met Voedlink? Stuur een bericht naar info[at]voedlink.nl